Particulier

Tot uw grote schrik…
…komt u, na een gezellig avondje uit, er achter dat er een vreemde in uw huis is geweest. De achterdeur is opengebroken, kasten staan open, laden met inhoud liggen verspreid door het huis. Ingebroken! Op zich is er niet zoveel gestolen, maar wel veel schade, en nog erger, de wetenschap dat er een vreemde in jóuw huis is geweest en aan jóuw spullen gezeten heeft!
Tot uw geruststelling…
…komt u, na een gezellig avondje uit, thuis aan. De wetenschap dat uw huis veilig is als u er niet bent, geeft u een goed gevoel. Het zal je toch maar gebeuren…. Inbraak, brand, sabotage, de kranten staan er vol mee.

Een goed beveiligde woning geeft een gerust gevoel, zeker als u een langere tijd van huis bent. IPB kan u een doordacht beveiligingsplan op maat aanbieden inclusief een efficiënt en gebruiksvriendelijk inbraakdetectiesysteem. Een systeem waarbij u zich niet opgesloten voelt en toch verzekerd bent van optimale beveiliging. De installatie wordt vakkundig aangelegd, en waar mogelijk wordt de bekabeling uit het zicht aangebracht.

IPB verzorgt alle vormen van alarmering: inbraak-, brand-, sociale-, paniek-, of technische alarmering.

Comments are closed.